Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivspolitik
Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi oplysning om dig. Det gør vi udelukkende for at tilpasse og forbedre vores indhold. Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger bliver kun anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde et samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du desuden ret til at kræve, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse angående indsigt i din data kan ske til: mbm@km.dk

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af din persondata, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Cookies
Hjemmesiden bruger cookies. En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.  Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Google Analytics anvendes som tredjeparts-cookies. Oplysningerne herfra er anonymiserede og behandles udelukkende på vores vegne. Google Analytics må altså ikke anvende dem til egne formål.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Det finder du en vejledning til her. Hvis du sletter eller blokerer vores 

cookies, risikerer du dog, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Sociale medier
Hjemmesiden indeholder sociale-mediefunktioner via eksempelvis Facebook og Youtube, der har deres egne privatlivspolitikker. Vi opfordrer dig til at læse deres politikker for cookies og persondata grundigt, inden du afgiver personoplysninger dertil.

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Syddjurs Provsti
Molsvej 8B
8410 Rønde
Mail: mbm@km.dk

Luk menu